Melding

Vacature
Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers met verschillende achtergronden en expertise. U kunt altijd een open sollicitatiebrief schrijven, deze zal bewaard worden in het sollicitatie bestand.
 
Vrijwilligers
Stichting Mizaan werkt met veel vrijwilligers. Zij werken mee met groepsgesprekken, voorlichting geven, begeleiden van excursies, ouderenbegeleiding, migrantenbegeleiding, huiswerkbegeleiding, mentorschap, mantelzorg, opvoedcursus kortom: bij vrijwel alle activiteiten zijn vrijwilligers betrokken.
 
Stage
Stage lopen en praktijk ervaring doen, dat kan voortaan ook bij Stichting Mizaan. Stichting Mizaan probeert zo veel mogelijk stage plekken te creëren binnen zijn eigen organisatie. Door ervaren en opgeleide personen zal er begeleiding gegeven worden aan VMBO en MBO leerlingen. Zo wil Stichting Mizaan zelf meewerken om meer jongeren aan een stage te helpen.
 
Voor het schoolseizoen 2013/2014 is er de mogelijkheid om stage aanmeldingen te doen. Voor met name leerlingen van het Regio College willen we graag stageplekken aanbieden. Vraag naar de mogelijkheden.